06-81746625 info@raymondsnacks.nl

Over ons

Raymond Filippo en Susan Thonhauser verzorgen samen al uw catering, lunches, buffetten en de arrangementen met de kar.

Meer dan 20 jaar ervaring in de catering branche 

Wij laten ons niet meer zo snel verrassen door de wensen van mensen of het gebied van catering. De ervaring heeft ons veel geleerd in deze branche en kunnen met recht zeggen een goed adres te zijn om uw feestje te laten slagen.

Heeft u iets te vieren en geen zin om zelf te zorgen voor wat lekkers? Raymond Catering & Snacks regelt het graag voor u! Of het nu gaat om het bezorgen van hapjes, het verzorgen van buffetten of het bakken van onze friet & snack arragementen wij maken uw feest compleet.  

Wat wij voor u doen

Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat uw feestje onvergetelijk wordt en het de gasten aan niets zal ontbreken. Eet smakelijk vast.

Z

Lunches en buffetten

Naast de bezorging van catering bezorgen wij ook geheel verzorgde lunches en buffetten. Informeer naar de mogelijkheden.
Z

Frietkar

Op uw feestlocatie voorzien we de gasten van smakelijke friet en snacks. U kunt kiezen uit 4 verschillende arrangementen.

Z

Helemaal compleet verzorgd

Om u helemaal te ontzorgen kunnen wij zelfs uw hele feest voorbereiden tot en met glazen, servies en bestek aan toe.
Z

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste friet, snacks, sauzen en frituurvet, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Uw gasten voorzien van knapperige friet en snacks

Heeft u iets te vieren en geen zin om zelf te zorgen voor wat lekkers? Raymond Catering & Snacks regelt het graag voor u! Misschien bent u ons al eens tegengekomen op een bedrijfsfeestje, familiefeest of een verjaardagsfeest van iemand die u voorging? We staan ook geregeld bij scholen en bedrijven met ons arrangement voor groepen vanaf 100 personen.

We hebben vier verschillende arrangementen samengesteld. Uw gasten kunnen snacken voor één prijs, zodat u, als gastheer of gastvrouw, weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen, voor elk wat wils.

Wie zijn wij

Raymond Fillipo en Susan Thonhauser, laten we kennis maken.

Neem contact op

Bel ons voor een bestelling
06-81746625

Email

Heeft u een vraag? Stel hem:
info@raymondsnacks.nl

Naast Raymond Catering & Snacks bedienen we u ook graag in onze mooie Restaria Plein 21. Gelegen aan het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Met ons uitgebreide menu heeft u keuze uit tal van mogelijkheden. Wilt u lekker uit eten en genieten van een driegangenmenu? Geen probleem. Maar uiteraard zijn wij er ook voor de ‘snelle hap’ in de vorm van friet en snacks. En wat dacht u van onze heerlijk verse broodjes of de burgers van de bakplaat! Bekijk de website van Plein 21 voor meer informatie >> www.restariaplein21.nl