06-81746625 info@raymondsnacks.nl

ARRANGEMENTEN

Wij maken het u makkelijk en serveren uw gasten heerlijk knapperige friet en smakelijke snacks. Kunt u lekker genieten van uw feestje.

Knapperige friet en snacks voor uw gasten

Misschien bent u ons al eens tegengekomen op een bedrijfsfeestje, familiefeest of een verjaardagsfeest van iemand die u voorging? We staan ook geregeld bij scholen en bedrijven met ons arrangement voor groepen vanaf 100 personen.

We hebben vier verschillende arrangementen samengesteld. Voor ieder wat wils. 

ONZE ARRANGEMENTEN

PIEPERS 

Ons Piepers arrangement bestaat uit een patatje met saus naar keuze en snacks. U kunt kiezen uit een frikandel, kroket, bamischijf en een kaassouflé.

€ 6,- p.p.

(kids betalen € 4,-)

EIGENHEIMERS

Dit XL-arrangement bestaat uit alles wat in de andere pakketten wordt aangeboden, maar dan onbeperkt patat en snacks (eventueel op een broodje). Als extra serveren we broodje hamburger en beenham. 

€ 8,50 p.p.

(kids betalen € 6,-)

AARDAPPELROOIERS

Ons Aardappelrooiers arrangement bestaat uit een patatje met saus naar keuze en max. drie snacks. Gasten hebben een keuze uit een frikandel, kroket, kipcorn, bamischijf, kaassouflé, pikanto, kipnuggets
en mexicano.

€ 7,- p.p.

 (kids betalen € 5,-)

BINTJES

Speciaal samengesteld voor scholen en andere grote groepen vanaf 100 personen. Een patatje met saus en één snack waarvan de keuze bestaat uit: frikandel, kroket, bamischijf of kaassouflé. 

€ 3,75 p.p.

We berekenen minimaal 40 personen (Bintjes vanaf 100 pers.) + € 40,- starttarief. Het Kids tarief is t/m 10 jaar. Het opgegeven aantal personen kunnen tot 48 uur vooraf worden gewijzigd. Dat aantal wordt gefactureerd. Wij rekenen géén reiskosten tot 20 km vanaf postcode 2421, daarboven rekenen we € 0,50 per km extra.

Wat wij voor u doen

Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat uw feestje onvergetelijk wordt en het de gasten aan niets zal ontbreken. Eet smakelijk vast.

Z

Lunches en buffetten

Naast de bezorging van catering bezorgen wij ook geheel verzorgde lunches en buffetten. Informeer naar de mogelijkheden.
Z

Frietkar

Op uw feestlocatie voorzien we de gasten van smakelijke friet en snacks. U kunt kiezen uit 4 verschillende arrangementen.

Z

Helemaal compleet verzorgd

Om u helemaal te ontzorgen kunnen wij zelfs uw hele feest voorbereiden tot en met glazen, servies en bestek aan toe.
Z

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste friet, snacks, sauzen en frituurvet, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Ook geheel verzorgde lunches

Naast het aanbod van onze friet & snack arrangementen verzorgen wij ook catering van koude en warme hapjes, buffetten, bittergarnituur, saté in hotpot of barbecue. We kunnen zelfs uw hele feest voorbereiden tot en met de glazen, servies en bestek aan toe.

Maar ook verzorgen wij complete lunches voor bedrijven. Dus wilt u tijdens de vergadering de mensen voorzien van een heerlijke lunch of gewoon zin in lekkere broodjes voor u en het personeel tussen de middag, bel ons op 06-81746625!

Wij verzorgen ook soep voor de lunch, voor € 2,75 p.p. serveren wij deze bij uw bestelling. U heeft de keuze uit: groenten, tomaten, kippen, champignon of erwtensoep. De broodjes kunnen als gemengde schalen worden geserveerd à € 3,95 p.st.

Wie zijn wij

Raymond Fillipo en Susan Thonhauser, laten we kennis maken.

Neem contact op

Bel ons voor een bestelling
06-81746625

Email

Heeft u een vraag? Stel hem:
info@raymondsnacks.nl