06-81746625 info@raymondsnacks.nl

LUNCHES

Heeft u een vergadering, presentatie, cursus of workshop of elke ander gelegenheid dan ook? Wij verzorgen graag uw lunch met heerlijke verse broodjes.

Een lunch met vers afgebakken broodjes

Heeft u een vergadering of cursus op het bedrijf en wilt u de medewerkers of cursisten voorzien van een heelijke lunch?

Wij bezorgen vers afgebakken broodjes in diverse soorten met een heerlijk beleg. We kunnen de lunch helemaal compleet maken met diverse drankjes en vers fruit. 

Wij verzorgen ook soep voor de lunch, voor € 2,75 p.p. serveren wij deze bij uw bestelling. U heeft de keuze uit: groenten, tomaten, kippen, champignon of erwtensoep.

De luxe broodjes kunnen als gemengde schalen worden geserveerd à € 3,95 p.st.

Wat wij voor u doen

Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat uw feestje onvergetelijk wordt en het de gasten aan niets zal ontbreken. Eet smakelijk vast.

Z

Lunches en buffetten

Naast de bezorging van catering bezorgen wij ook geheel verzorgde lunches en buffetten. Informeer naar de mogelijkheden.
Z

Frietkar

Op uw feestlocatie voorzien we de gasten van smakelijke friet en snacks. U kunt kiezen uit 4 verschillende arrangementen.

Z

Helemaal compleet verzorgd

Om u helemaal te ontzorgen kunnen wij zelfs uw hele feest voorbereiden tot en met glazen, servies en bestek aan toe.
Z

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste friet, snacks, sauzen en frituurvet, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Uw gasten voorzien van knapperige friet en snacks

Heeft u iets te vieren en geen zin om zelf te zorgen voor wat lekkers? Raymond Catering & Snacks regelt het graag voor u! Misschien bent u ons al eens tegengekomen op een bedrijfsfeestje, familiefeest of een verjaardagsfeest van iemand die u voorging? We staan ook geregeld bij scholen en bedrijven met ons arrangement voor groepen vanaf 100 personen.

We hebben vier verschillende arrangementen samengesteld. Uw gasten kunnen snacken voor één prijs, zodat u, als gastheer of gastvrouw, weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen, voor elk wat wils.

Wie zijn wij

Raymond Fillipo en Susan Thonhauser, laten we kennis maken.

Neem contact op

Bel ons voor een bestelling
06-81746625

Email

Heeft u een vraag? Stel hem:
info@raymondsnacks.nl

Naast Raymond Catering & Snacks bedienen we u ook graag in onze mooie Restaria Plein 21. Gelegen aan het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Met ons uitgebreide menu heeft u keuze uit tal van mogelijkheden. Wilt u lekker uit eten en genieten van een driegangenmenu? Geen probleem. Maar uiteraard zijn wij er ook voor de ‘snelle hap’ in de vorm van friet en snacks. En wat dacht u van onze heerlijk verse broodjes of de burgers van de bakplaat! Bekijk de website van Plein 21 voor meer informatie >> www.restariaplein21.nl